Petterssons Miljöåkeri blir Petterssons Miljö

  • Hem
  • 9
  • Petterssons Miljöåkeri blir Petterssons Miljö

Ökat fokus på återvinning och verksamhetsavfall!

Ända sedan 1940-talet har åkeriverksamheten varit en central del i vårt erbjudande tillsammans med spolning, slamsugning, m.m. Nu ömsar vi skinn och med utökade tjänster inom återvinning och verksamhetsavfall positionerar vi oss nu som en helhetspartner inom miljövänlig och hållbar återvinning.
Namnet ändras till Petterssons Miljö och även om ändringen är liten kommunicerar den tydligt att miljö och hållbarhet är helt centralt i allting vi gör.
Vi passar också på att förtydliga detta genom att helt sonika ändra vårt namn till Petterssons Miljö och samtidigt lanserar vi en ny version av petterssonsmiljo.se.

Låt oss skapa en hållbar framtid tillsammans!

Fler inlägg från Petterssons Miljö

Årets kompetenspris 2021

Årets kompetenspris 2021

Petterssons Miljöåkeri fick utmärkelsen ”Årets kompetensföretag” på näringslivets gala i Halmstad 2021. Juryns motivering är ”Årets kompetensföretag 2021 är ett familjeföretag som jobbar målmedvetet med sin personal och deras lärande. De skapar goda förutsättningar...

Avloppets A-B-C

Avloppets A-B-C

Stopp i avloppet? Har det blivit stopp i avloppet? Eller bubblar det, rinner undan väldigt långsamt eller luktar det illa? Då kan du kan behöva hjälp av en spolbil. Men innan du ringer efter oss kan du ju alltid kolla om du kan lösa problemet själv. Är det stopp...