Vill du jobba på ett återvinningsföretag i framkant?

Jobba hos oss!

Hos oss är medarbetarna vår absolut viktigaste tillgång. Oavsett om man arbetar ute i fält, kör hjullastare på gården eller arbetar administrativt på kontoret är varje individ en viktig kugge.

Lediga tjänster

Just nu har vi tyvärr inga lediga tjänster, men vi söker alltid duktig och flexibel personal, är du intresserad av att arbeta hos oss skicka då ett mail till: jobb@petterssonsmiljo.se

Skriv då vad du arbetar med idag och vad du vill arbeta med.

Hälsningar,
Petterssons Miljö

En helhetspartner

Som en aktiv partner i alla era återvinningsbehov arbetar vi tillsammans med er för att skapa lösningar som passar just er verksamhet.

Hela kedjan i egen regi

Då vi hanterar hela återvinningskedjan inom vår egen organisation har vi full kontroll, och kan garantera högsta kvalitet & effektivitet i alla led.

Engagerade & alltid nära

Vårt personliga engagemang och lokala närvaro garanterar att vi alltid finns där när våra kunder behöver oss.

Lokal förankring

Som ett lokalt företag med stark regional närvaro känner vi till våra kunders unika behov och kan anpassa våra tjänster därefter.

För miljön i över 80 år

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid för kommande generationer.

Hör hur medlemmar ur familjen Pettersson berätta om företagets utveckling genom åren, från ett lokalt åkeri- & taxiverksamhet på 1940-talet till hela Hallands självklara partner för återvinning och verksamhetsavfall. 

Vår roll i den cirkulära ekonomin

I en cirkulär ekonomi tillverkas produkter med minimal resursanvändning och av så mycket återvunnet material som möjligt. Produkterna används så länge som möjligt, och när de går sönder repareras, uppgraderas eller demonteras de för att återvinna komponenterna och materialet.

Det cirkulära perspektivet på återvinning, återanvändning och hållbarhet präglar vår verksamhet. För oss är avfall och restprodukter viktiga resurser i vårt arbete med den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till det cirkulära samhället genom att fokusera på återanvändning och återvinning av material och energi, samt att omvandla avfall och restprodukter till värdefulla råvaror för ny användning.

Den cirkulära ekonomin

Den cirkulära ekonomin.Bild lånad från https://www.naturvardsverket.se

Din partner på vägen mot en mer hållbar värld.

Då vi hanterar hela återvinningskedjan inom vår egen organisation har vi full kontroll, och kan garantera högsta kvalitet & effektivitet i alla led.

Enkel återvinning för företag

Verksamhetsavfall

Vi på Petterssons Miljö hjälper företag i hela Halland med allt från rådgivning kring hantering och återvinning, till att ta hand om allt verksamhetsavfall som genereras. Vi har lösningar för alla, från en enkel sorteringsmöbel på ett kontor till verksamheter med flera tusen ton restprodukter per år.

En del av kretsloppet

Återvinning

Petterssons Miljö ansvarar för insamling och hantering av förpackningar från samtliga återvinningssstationer i hela Halland.

Stopp i avloppet?

Spolning & slamsugning

Petterssons Miljö hjälper såväl företag som fastighetsägare och privatpersoner vid akuta stopp i avloppet, samt underhållsspolning och inspektion av avloppsledningar. Vi har också uppdraget att tömma enskilda avlopp i Halmstad, Falkenberg, Varberg och Laholm.