Årets kompetenspris 2021

  • Hem
  • 9
  • Årets kompetenspris 2021

Petterssons Miljöåkeri fick utmärkelsen ”Årets kompetensföretag” på näringslivets gala i Halmstad 2021.

Juryns motivering är ”Årets kompetensföretag 2021 är ett familjeföretag som jobbar målmedvetet med sin personal och deras lärande. De skapar goda förutsättningar för engagemang för att vara en framgångsrik och attraktiv arbetsplats. Tillsammans driver de ett långsiktigt och ansvarstagande arbete i en bransch där hållbarhet är ett nyckelord. De tillämpar ett systematiskt arbete för att lönsamhet, samhällsansvar och miljöhänsyn ska mötas i symbios.”

Syftet med priset är att stimulera goda exempel på företag som arbetar förtjänstfullt med kompetensutveckling genom långsiktig medveten satsning på personalen.

Vi är väldigt glada och stolta över utmärkelsen. Vi arbetar tillsammans inom företaget och med våra kunder och samarbetspartners. Strävan är att alla medarbetare ska ha förutsättningar att göra sitt bästa varje dag och det ger goda resultat.

Fler inlägg från Petterssons Miljö

Petterssons Miljöåkeri blir Petterssons Miljö

Petterssons Miljöåkeri blir Petterssons Miljö

Ökat fokus på återvinning och verksamhetsavfall! Ända sedan 1940-talet har åkeriverksamheten varit en central del i vårt erbjudande tillsammans med spolning, slamsugning, m.m. Nu ömsar vi skinn och med utökade tjänster inom återvinning och verksamhetsavfall...

Avloppets A-B-C

Avloppets A-B-C

Stopp i avloppet? Har det blivit stopp i avloppet? Eller bubblar det, rinner undan väldigt långsamt eller luktar det illa? Då kan du kan behöva hjälp av en spolbil. Men innan du ringer efter oss kan du ju alltid kolla om du kan lösa problemet själv. Är det stopp...